Sinds januari ben ik op de algemene ledenvergadering van Wakker Emmen tot bestuurslid van de partij gekozen en vervolgens heeft men mij gevraagd om voorzitter te worden van het partijbestuur.

Ik ben Harrie Kroeze, ik ben 60 jaar en al 39 jaar getrouwd met Gerda, samen hebben wij drie uitwonende  kinderen die ons met hun partners hebben verblijd met 6 kleinkinderen en ik mag mij dus opa laten noemen.

In de politiek ben ik in het verleden betrokken geweest bij Sterk Lokaal Drenthe als commissielid bij de provincie Drenthe en als commissielid en steunfractielid van Wakker Emmen.

In het dagelijks leven ondersteun ik op vrijwillige basis mijn drie kinderen die allen ondernemer zijn in de regio, ook regelmatig oppassen komt daarbij vanzelfsprekend voor.

Tot 1 januari 2023 was ik één van de directeur eigenaren van Verzekerings Collectief Kral Westen waar ik mij met name bezig hield met financieel advies op het gebied van verzekeringen en financieringen t.b.v. particulieren en bedrijven.

Tot  1 januari 2021 was ik ook een van de directeur eigenaren van Hondsrug Personeels Management.

Van beide bedrijven heb ik de aandelen verkocht en ben sindsdien met een soort van vroegpensioen gegaan en fungeer tegenwoordig vaak als sparringpartner voor ondernemers. Naast mijn functie als partijvoorzitter van Wakker Emmen ben ik ook lid van het bestuur van de Commerciële Club Emmen en begin september heeft men mij daar tot secretaris verkozen.

Wakker Emmen is een mooie vereniging waarbij ondanks dat we uit verschillende hoeken van de maatschappij komen, we in staat zijn om goed met elkaar in overleg te kunnen gaan.

Als we terugkijken naar de historie van Wakker Emmen zijn er buitengewoon veel mooie zaken gerealiseerd in de buitendorpen en in onze mooie gemeente Emmen in het algemeen.

Ik spreek de verwachting uit dat ik daar in de toekomst samen met mijn medebestuursleden ook een steentje aan mag, blijven bijdragen.

Hartelijke groeten,

Harrie kroeze

Terug naar: Nieuws / Geen categorie